Loading...

HERO4_Black_Music
HERO4_Black_Music HERO4_Black_Music HERO4_Black_Music HERO4_Black_Music HERO4_Black_Music HERO4_Black_Music HERO4_Black_Music

HERO4 Black / Music

Rating: Not Rated Yet Manufacturer: GoPro Email
Sales price: 529,99 €
 • Description
 • Reviews

HERO4 Black Music Feature 0Από jamming με φίλους μέχρι headlining συναυλίες-καταγράψτε τη μουσική σας με τη HERO4 Black / Music edition, που διαθέτει την πιο προηγμένη GoPro ποτέ. Η HERO4 Black διαθέτει απίστευτης υψηλής ανάλυσης 4K30 και 2.7K50 βίντεο και υψηλό ρυθμό καρέ 1080p120 βίντεο, βελτιστοποιημένο για επαγγελματικές παραγωγές. Τοποθετήστε την GoPro σας σε όργανα, πικάπ, βάσεις μικροφώνου και εξοπλισμό σκηνής για εξαιρετικά συναρπαστικά πλάνα που επιτρέπουν στους φίλους και τους οπαδούς να βιώσουν τη μουσική σας με έναν εντελώς νέο τρόπο. Οι νέες ρυθμίσεις Protune ™ για βίντεο και φωτογραφίες αξιοποιούν πλήρως το δυναμικό της φωτογραφικής μηχανής με τον χειροκίνητο έλεγχο του χρώματος, Όριο ISO, Έκθεσης κα. Και με το λογισμικό GoPro, θα έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε επαγγελματικής ποιότητας βίντεο για την προώθηση στο Facebook, Twitter, YouTube κα.

 


 

HERO4 Black Music Feature 1 captureΚαταγράψτε την παράστασή σας.


Τώρα οι μουσικοί όλων των επιπέδων, από ανερχόμενα αστέρια ως σούπερ σταρ-μπορείτε να συλλάβετε με επαγγελματικής, εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης, βίντεο με υψηλό ρυθμό καρέ και πανέμορφες φωτογραφίες από τις εμφανίσεις τους.

 

 

 


 

Βάσεις φτιαγμένες για μουσική.

Οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται σας επιτρέπουν να συνδέσετε τη φωτογραφική μηχανή σε όργανα, πικάπ, βάσεις μικροφώνου και εξοπλισμό σκηνής για να συλλάβετε μοναδικό, συναρπαστικό υλικό που γοητεύει το κοινό και τους επιτρέπει να βιώσουν τη μουσική σας όπως ποτέ πριν.

large Music mounts 1 frameThe Frame

Με ένα κομψό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό, το πλαίσιο επιτρέπει συμπαγή, χαμηλού προφίλ τοποθέτηση που είναι τέλεια για μουσικά όργανα.

 

 

 

large Music mounts 2 RIMlarge numberSteps 1 Αποσπώμενες Βάσεις Οργάνων

Τοποθετήστε την κάμερά σας στην κιθάρα σας, τα τύμπανα, πικάπ, πλήκτρα ή άλλο μέσο με αυτές τις εύκολα αφαιρούμενες, μη βλαβερές αυτοκόλλητες βάσεις.

 

 

 

large Music mounts 3 MicStandlarge numberSteps 2 Ανάρτηση Βάσης Μικροφώνου

Τοποθετήστε την κάμερα στη βάση μικροφώνου σας. Συμβατό με την πρότυπη βάση μικροφώνου των ΗΠΑ 5/8 "-27. Περιλαμβάνει έναν προσαρμογέα για την ευρωπαϊκή βάση μικρόφωνου 3/8 "-16.

 

Music illustration

 


 

HERO4 Black Music Feature 2 2x

2x Απόδοση

Με 2x ισχυρότερο επεξεργαστή, 2x ταχύτερη καταγραφή video και ακόμα καλύτερη ποιότητα εικόνας από την προκάτοχό της, η HERO4 Black προσφέρει πιο πλούσιο, λεπτομερειακό και ευκρινές αποτέλεσμα.1  Συνδυασμένη με μία πληθώρα από νέα χαρακτηριστικά, λειτουργίες και τεχνολογίες σε συνδυασμό με βελτιώσεις στον ήχο, χρηστικότητα, ασύρματη συνδεσιμότητα και άλλα, την καθιστούν μακράν την πιο προηγμένη Gopro!

 

 


 


HERO4 Black Music Feature 3 4k304K30. 4x ανάλυση στα 1080p

4K30, 2.7K50, 1080p120—η HERO4 Black είναι η πρώτη κάμερα του είδους της που προσφέρει καταγραφή video σε υπέρ υψηλή ανάλυση και με τόσο υψηλό frame rate! Η HERO4 Black προσφέρει επαγγελματικής ποιότητας βίντεο σε ένα μικροσκοπικό πακέτο. Εκπληκτική καθαρότητα. Ομαλή ανεπανάληπτη αναπαραγωγή σε αργή κίνηση. Κινηματογραφική ποιότητα λήψης.  H HERO4 Black σας τα προσφέρει όλα!

 

 

 


 

 

HERO4 Black Music Feature 4 photo

Γρήγορα, ισχυρή λήψη φωτογραφιών.

Η HERO4 Black λαμβάνει υπέροχες φωτογραφίες 12MP για το σύνολο των αναγκών της παραγωγής σας, από τη δημιουργία εξώφυλλων άλμπουμ μέχρι την τεκμηρίωση της περιοδείας σας. Επιλέξτε από μια ποικιλία τρόπων για να τραβήξετε το τέλειο πλάνο. Η λειτουργία Burst mode τραβάει μέχρι και 30 φωτογραφίες σε ένα δευτερόλεπτο, ιδανικό για σόλο στα ντραμ και άλλες ακολουθίες γρήγορης δράσης. Το Time Lapse καταγράφει αυτόματα τις φωτογραφίες σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα χρόνου από 0,5 έως 60 δευτερόλεπτα. Είναι ιδανικό για πλάνα τραβηγμένα από κάμερα τοποθετημένη σε μουσικά όργανα και το κουμπί του κλείστρου είναι μακριά ή τη λήψη μιας σειράς φωτογραφιών, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας.

 

 

 

 

 


 

 

HERO4 Black Music Feature 5 nightlapse

Νέες ρυθμίσεις νυχτερινής λήψης

Καταγράψτε σούπερ σκηνές με χαμηλό φωτισμό με έναν εντελώς νέο τρόπο. Οι νέες ρυθμίσεις Night Photo και Time Lapse μας προσφέρουν προσαρμόσιμες ρυθμίσεις έκθεσης έως 30 δευτερόλεπτα και τη μία φωτογραφία και τις φωτογραφίες σε Time Lapse. Είτε τραβάτε το πλήθος σε ένα σκοτεινό χώρο ή μια λεπτομέρεια στη σκηνή πριν πέσουν τα φώτα επάνω του, πάρτε την ευελιξία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ισχυρές εικόνες σε οποιαδήποτε σενάριο με εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό.

 

 

 


 

 

HERO4 Black Feature 5 wifi bluetooth

Ελέγξτε, δείτε και μοιραστείτε με το ενσωματωμένο Wi-Fi + Bluetooth

Η HERO4 Black διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth ώστε να μπορείτε να να συνδεθείτε με την εφαρμογή GoPro App, το τηλεχειριστήριο Smart Remote2  κα.  Η GoPro App μετατρέπει το τηλέφωνο ή το tablet σας σε μια ζωντανό χειριστήριο βίντεο για τη μηχανή σας, προσφέροντας πλήρη έλεγχο όλων των λειτουργιών και των ρυθμίσεων, εύκολη προεπισκόπηση λήψης και αναπαραγωγής, καθώς και την ανταλλαγή μέσω sms, email, Facebook κα. Το Smart Remote σας επιτρέπει να ελέγχετε πολλαπλές κάμερες GoPro από απόσταση έως 180m.

 

 

 


 

 

HERO4 Black Music Feature 7 audio

Επαγγελματική απόδοση ήχου.

Με ένα ισχυρό νέο σύστημα ήχου, η HERO4 Black συλλαμβάνει καθαρό, υψηλής πιστότητας ήχο. Το τεχνολογίας αιχμής μικρόφωνό του προσφέρει σχεδόν 2 φορές το δυναμικό εύρος, ενώ ένας αλγόριθμος ήχου best-in-class εξασφαλίζει στις εγγραφές σας να ακούγονται πιο ομαλά και πιο φυσικά από ποτέ.1 Επιπλέον, με το νέο του, αναβαθμισμένο ADC της (αναλογικό σε ψηφιακό μετατροπέα), η HERO4 Black είναι συμβατή με μια ευρύτερη ποικιλία των επαγγελματικών χαμηλής ευαισθησίας εξωτερικά μικρόφωνα3 για εντονότερη στερεοφωνική λήψη ήχου και βελτιωμένη απόδοση, είτε καταγράφοντας φωνές, είτε ένα  ακουστικό jamming ή ένα live show.

 

 


 

HERO4 Black Music Feature 8 design 1Μικρός, ελαφρύς σχεδιασμός.

Με βάρος μόλις 87,9 γρ. (3,1 ουγκιά), η μικρή HERO4 Black φωτογραφική μηχανή σας εξασφαλίζει ότι η απόδοσή σας, όχι η παρουσία της, είναι αυτή που κρατά την προσοχή του ακροατηρίου σας. Το μικρό της μέγεθος την καθιστά ιδανική για τοποθέτηση σε όργανα και την χαμηλού προφίλ λήψης στη σκηνή.

 

 

 

 

 


 

HERO4 Black Music Feature 9 wideangleΥπερ-ευρυγώνιος φακός.

Τοποθετήστε όλη την μπάντα μέσα στο πλάνο χάρη στον εξαιρετικά ευρείας γωνίας γυάλινο φακό HERO4 Black. Είναι εξαιρετικό για την καταγραφή μεγάλων ομάδων σε μικρούς χώρους, όπως την πρόβα σε ένα στενό δωμάτιο ή πολυσύχναστα club- και προσφέρει ένα επεκτατικό οπτικό πεδίο λήψης για δυναμικά, και συναρπαστικά πλάνα.

 

 

 

 

 


 

HERO4 Black Music Feature 10 hilightΕπισημάνετε με το HiLight Tag τις καλύτερες στιγμές σας.

To HiLight Tag, ένα νέο χαρακτηριστικό της HERO4, σας δίνει τη δυνατότητα να μαρκάρετε τις σημαντικές στιγμές κατά την εγγραφή ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε γρήγορα τα καλύτερα clips σας αργότερα για άνετη αναπαραγωγή, επεξεργασία και κοινή χρήση χρησιμοποιώντας το GoPro App ή την GoPro Studio. Απλά πατήστε το ειδικό κουμπί στην κάμερα ή το Smart Remote, 2 ή χρησιμοποιήστε το GoPro App για να επισημάνετε τις καλύτερες στιγμές σας.

 

 

 

 


 

HERO4 Black Music Feature 11 superviewΤα πιο καθηλωτικά βίντεο στον κόσμο.

Η HERO4 Black διαθέτει Superview ™, μια GoPro αποκλειστική λειτουργία βίντεο που συλλαμβάνει την πιο συναρπαστική προοπτική ευρείας γωνία του κόσμου. Σας επιτρέπει να συλλάβετε περισσότερο τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας κατά την λήψη, με αποτέλεσμα ένα σαγηνευτικό, εξαιρετικά ελκυστικό υλικό της κάθε περιπέτειάς σας.

 

 

 

 

 


 

HERO4 Black Music Feature 12 lowlightΑυτόματη λειτουργία Low Light.

Είτε είστε σε ένα φεστιβάλ αργά το βράδυ ή είτε τζαμάρετε στο γκαράζ σας, η αυτόματη λειτουργία Low Light αλλάζει έξυπνα το frame rate με βάση τις συνθήκες φωτισμού για βέλτιστη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Η κάμερα κάνει τη σκέψη για σας, ώστε να μπορείτε να συλλάβετε ευκρινείς, καθαρές σκηνές στους πιο σκοτεινούς χώρους, χωρίς να χρειάζεται να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής σας.

 

 

 

 

 


 

HERO4 Black Music Feature 13 quickcaptureΔιευκόλυνση QuikCapture

Θα είστε έτοιμοι να συλλάβετε τη στιγμή γρήγορα οποτεδήποτε θελήσετε, με τη νέα λειτουργία QuikCapture. Μετατρέπει την GoPro σας σε μια φωτογραφική μηχανή ενός κουμπιού, η οποία σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε και να ξεκινήσετε την καταγραφή αυτόματα με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Πιέστε μία φορά για την εγγραφή βίντεο, πατήστε και κρατήστε πατημένο για δύο δευτερόλεπτα για να τραβήξετε φωτογραφίες σε Time Lapse. Δεν θα ανησυχήσετε ποτέ ξανά αν θα χάσετε μία επική λήψη.

 

 

 

 


 

HERO4 Black Music Feature 14 protuneProtune™, τώρα για photo + video

Η λειτουργία Protune ξεκλειδώνει όλες τις δυνατότητες της φωτογραφικής μηχανής, παρέχοντας ελάχιστα συμπιεσμένο, κινηματογραφικού-διαμετρήματος βίντεο βελτιστοποιημένο για επαγγελματικές παραγωγές, και προηγμένους χειροκίνητους ελέγχους για φωτογραφίες και βίντεο. Προσαρμόστε  τη δημιουργικότητά σας με τις ρυθμίσεις στο χρώμα, το Όριο ISO, την ισορροπία λευκού, την Ευκρίνεια και την Έκθεση-και απολαύστε στο μεγαλύτερο βαθμό τον χειροκίνητο έλεγχο που διατίθεται σε μια κάμερα GoPro.

 

 

 

 


 

 

HERO4 Black Feature 12 cameracontrol 1Βελτιωμένος Έλεγχος Κάμερας

Η HERO4 Black διαθέτει ένα νέο ειδικό κουμπί που σας επιτρέπει να έχετε γρήγορη πρόσβαση και να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής. Τα απλοποιημένα μενού κάνουν την πλοήγηση στις ρυθμίσεις πιο εύκολη από ποτέ.

 

 

 

 

 


 

HERO4 Black Music Feature 16 app softwareGoPro App + λογισμικό

Επεκτείνετε την GoPro εμπειρία σας με το δωρεάν GoPro App και GoPro Studio λογισμικό. Το GoPro App σας επιτρέπει να ελέγχετε τη φωτογραφική μηχανή σας από απόσταση, χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο ή το tablet σας, να δείτε και να κοινοποιήσετε το περιεχόμενό σας και να παρακολουθείστε τα "best of" βίντεο από το GoPro Κανάλι. Χρησιμοποιήστε το GoPro Studio για να δημιουργήσετε το δικό σας ελκυστικό GoPro στυλ βίντεο για να το μοιραστείτε με τον κόσμο.

 

 

 

 

 


 

 

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

 • HERO4 Black Camera
 • Standard Περίβλημα 40m
 • Skeleton Πορτάκι
 • Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία
 • Επίπεδη + Καμπύλη Αυτοκόλλητη Βάση
 • Πόρπες Γρήγορης Απασφάλισης
 • 3-Way Βραχίονας Περιστροφής
 • USB Καλώδιο

 


 

 

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • 2x δυνατότερος επεξεργαστής1
 • 2x ταχύτερος ρυθμός καρέ video1, συμπεριλαμβανομένων 4K30, 2.7K50 και 1080p120 fps
 • Λήψη φωτογραφιών 12MP μέχρι 30 fps
 • Επαγγελματική απόδοση σε χαμηλό φωτισμό.
 • Υψηλή απόδοση ήχου με αυξημένο δυναμικό εύρος1
 • Το HiLight Tag σας επιτρέπει να μαρκάρετε τις σημαντικές στιγμές κατά την εγγραφή για την εύκολη αναπαραγωγή, επεξεργασία  και την ανταλλαγή.
 • Το Ενσωματωμένο Wi-Fi και το Bluetooth® υποστηρίζουν το GoPro App, το Smart Remote2 κα.
 • Θύρα αξεσουάρ για στερεοφωνικό μικρόφωνο ή composite A / V adapter2
 • Micro HDMI port
 • Υπερ-Ευρυγώνιος Γυάλινος Φακός
 • Υποστηρίζει microSD κάρτες μέχρι 64GB  (Class 10 or UHS-1 απαιτείται, πωλούνται χωριστά)

 


 

2X ΑΠΟΔΟΣΗ1
Βελτιωμένη ποιότητα εικόνας. 2x πιο ισχυρός επεξεργαστής. 2x ταχύτερα καρέ βίντεο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ VIDEO ΕΩΣ 4K30
Εγγραφές εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης, υψηλού ρυθμού καρέ βίντεο 4K30, 2.7K50 και 1080p120

ΓΡΗΓΟΡΗ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΛΗΨΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ
Λήψη υψηλής ποιότητας φωτογραφιών 12MP με ταχύτητες μέχρι 30 fps.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ WI-FI + BLUETOOTH®
Προσφέρει βελτιωμένη συνδεσιμότητα με το GoPro App, το Smart Remote (πωλείται χωριστά) κα.

PROTUNE™  - ΤΩΡΑ ΓΙΑ PHOTO + VIDEO
Λήψη κινηματογραφικής ποιότητας και χειροκίνητος έλεγχος του χρώματος, του ISO, της έκθεσης κα.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ (PHOTO + LAPSE)
Προσαρμόσιμες ρυθμίσεις έκθεσης έως και 30 δευτερόλεπτα για μία φωτογραφία ή για σειρά φωτογραφιών σε Time Lapse.

HILIGHT TAG
Σημειώστε τις σημαντικές στιγμές κατά την εγγραφή για εύκολη αναπαραγωγή, επεξεργασία και κοινή χρήση.

QUIKCAPTURE
Ενεργοποιήστε και καταγράψτε αυτόματα με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

SUPERVIEW™
Αποτυπώνει το πιο συναρπαστικό ευρυγώνιο οπτικό πεδίο στον κόσμο.

AUTO LOW LIGHT
Ρυθμίζει αυτόματα το ρυθμό καρέ για την βέλτιστη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό.

ΥΨΗΛΗΣ-ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΗΧΟΣ
Ισχυρό νέο σύστημα ήχου συλλαμβάνει καθαρό, ήχο υψηλής πιστότητας και σχεδόν 2 φορές πιο δυναμικό εύρος.1

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ + ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΣΤΑ 40μ.
Σχεδιασμένο να αντέχει σε ακραία περιβάλλοντα και συνθήκες.

1. Σε σύγκριση

There are yet no reviews for this product.

Ogio

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Prev Next
URBAN 17 Black

URBAN 17 Black

Features:     Dedicated top loading laptop compartment fits most 17” laptops    Check point friendly feature with three zippered accessory pockets    Integrated foam panels keep your electronics and other valuables protected    Padded...

TRIBUNE 17 Gringo Ombre

TRIBUNE 17 Gringo Ombre

Θήκη για laptop με εσωτερική επένδυση που ταιριάζει στα περισσότερα 17 "laptops της αγοράς Padded iPad ™ / tablet / e-reader τσέπης Τσέπη με φερμουάρ με επένδυση fleece κορυφαίας ποιότηταςΜεγάλος...

Wear it. Mount it. Love it.™

GoPro

GoPro Accessories

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Prev Next
Wi-Fi Remote

Wi-Fi Remote

Χειριστείτε την Gopro σας απομακρυσμένα με το Wi-Fi Remote. Σας δίνει πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις της κάμερας, στο άνοιγμα και κλείσιμο της κάμερας, και εκκίνηση ή σταμάτημα της καταγραφής...

Wi-Fi Attachment Keys + Rings

Wi-Fi Attachment Keys + Rings

Οι κρίκοι στήριξης καθιστούν πολύ εύκολη την τοποθέτηση του Wi-Fi τηλεχειριστηρίου στο μπρελόκ των κλειδιών τουαυτοκινήτου σας, σε κορδόνια σας, ιμάντες, φερμουάρ και πολλά άλλα. Λιανική: 12,00 €Κωδ. Προϊόντος: AWFKY-001

Standard Housing

Standard Housing

Η HERO4 Black φωτογραφική σας μηχανή έρχεται με δύο τύπους πορτάκια, Standard πορτάκι και Skeleton πορτάκι. Το Standard πορτάκι κάνει το περίβλημα αδιάβροχο στα 40 μέτρα. Χρησιμοποιήστε αυτό το πορτάκι, όταν...

Skeleton Housing

Skeleton Housing

Το SkeletonΠερίβλημα διαθέτει ανοικτές πλευρές που επιτρέπουν την άμεση πρόσβαση σε θύρες της φωτογραφικής μηχανής για βίντεο ζωντανής τροφοδοσίας και φόρτιση. Ο σχεδιασμός επιτρέπει επίσης βελτιωμένη ψύξη και τη βέλτιστη...

Red Dive Filter (Standard Housing)

Red Dive Filter (Standard Housing)

Το Φίλτρο RedDive ενισχύει τα χρώματα, ενώ καταγράφετε υλικό σε μπλε αλμυρό νερό ή καθαρό φρέσκο νερό σε βάθη από 4.5m έως 21,3. Ιδανικό για ηλιόλουστες, τροπικές θέσεις όπως οι...

Red Dive Filter (Dive Housing)

Red Dive Filter (Dive Housing)

Το Φίλτρο RedDive παρέχει τη διόρθωση του χρώματος κατά την καταγραφή βίντεο σε μπλε αλμυρό νερό ή καθαρό φρέσκο νερό σε βάθη από 4.5m έως 21,3. Ιδανικό για ηλιόλουστες, τροπικές...

Rechargeable Battery (for HERO3/HERO3+)

Rechargeable Battery (for HERO3/HERO3+)

Χρησιμοποιήστε αυτή την επαναφορτιζόμενη μπαταρία 1180mAh ιόντων λιθίου ως εφεδρική ή μπαταρία προς αντικατάσταση για τη φωτογραφική σας μηχανή GoPro.

Protective Lens + Covers

Protective Lens + Covers

Το Προστατευτικό του γυάλινου φακού χωρά πάνω από το φακό της GoPro φωτογραφικής μηχανής σας για να βοηθήσει στην προστασία από τη βρωμιά, τη σκόνη και τις γρατζουνιές, ενώ χρησιμοποιείτε...

Protective Lens

Protective Lens

Το Προστατευτικό του γυάλινου φακού χωρά πάνω από το φακό της GoPro φωτογραφικής μηχανής σας για να βοηθήσει στην προστασία από τη βρωμιά, τη σκόνη και τις γρατζουνιές, ενώ χρησιμοποιείτε...

Magenta Dive Filter (Standard Housing)

Magenta Dive Filter (Standard Housing)

Το Φίλτρο MagentaDiveπαρέχει τη διόρθωση του χρώματος κατά την καταγραφή υλικού σε πράσινο νερό, σε βάθη από 4.5mέως 21,3 m. Ιδανικό για τις λίμνες γλυκού νερού και δεξαμενές, ή αλμυρό...

Lens Replacement Kit (Dual HERO System)

Lens Replacement Kit (Dual HERO System)

Το κιτ περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να αντικαταστήσετε το γυάλινο φακό στο περίβλημα της GoPro φωτογραφικής μηχανή σας. Περιλαμβάνει: Δύο φακούς αντικατάστασης και σφραγίδες, βίδες και ένα κατσαβίδι για...

HERO4 Rechargeable Battery

HERO4 Rechargeable Battery

Χρησιμοποιήστε αυτή την 1160mAh ιόντων λιθίου επαναφορτιζόμενη μπαταρία ως εφεδρική ή μπαταρία αντικατάστασης για την HERO4 Black ή HERO4 Silver φωτογραφική μηχανή σας.

Floaty Backdoor

Floaty Backdoor

Αυτό το εύκολο να εντοπίσεις πορτάκι, επιπλέει και συνδέεται άμεσα με το πορτάκι του περιβλήματος, για να βοηθήσει την GoPro σας να επιπλεύσει. Εξαιρετική για ψαροντούφεκο, surfing, wakeboarding...

Dual Battery Charger (for HERO3/HERO3+)

Dual Battery Charger (for HERO3/HERO3+)

Βολική ταυτόχρονη φόρτιση δύο GoPro μπαταριών λιθίου με το Dual Battery Charger. Με USB συμβατότητα, μπορείτενα φορτίσετε με τους περισσότερους φορτιστές USB, το GoPro Wall ή Auto Charger (αυτοκινήτου) ή...

Dive Housing

Dive Housing

Εξαιρετικά ανθεκτικό και αδιάβροχο έως τα 60m, τοDive Housing είναι σχεδιασμένο για βαθιά κατάδυση και extreme δραστηριότητες. Ο γυάλινος επίπεδος Φακός παρέχει τη μέγιστη ευκρίνεια της εικόνας πάνω και κάτω...

Capture. Create. Share.

GoPro

 

Επικοινωνήστε μαζί μας !

Επίσημος Διανομέας Ελλάδας και Κύπρου

Διεύθυνση: Αργυρουπόλεως, 21 Αργυρούπολη, Αθήνα, 16451, Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 210 9902382
Fax: +30 210 8813733

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 17:00