Loading...

HERO4_Silver_Music
HERO4_Silver_Music HERO4_Silver_Music HERO4_Silver_Music HERO4_Silver_Music HERO4_Silver_Music HERO4_Silver_Music HERO4_Silver_Music

HERO4 Silver / Music

Rating: Not Rated Yet Manufacturer: GoPro Email
Sales price: 429,99 €
 • Description
 • Reviews

HERO4 Silver Music Feature 0Είτε βρίσκεστε στο στούντιο, είτε τζαμάροντας με φίλους, είτε παίζοντας σε συναυλία, η HERO4 Silver / Music edition έχει όλα όσα χρειάζεστε για να τραβήξετε και να μοιραστείτε εκπληκτικά βίντεο και φωτογραφίες από την απόδοσή σας. Τοποθετήστε την κάμερα σε όργανα, πικάπ, βάσεις μικροφώνου και εξοπλισμό σκηνής για συναρπαστικά GoPro στυλ βίντεο που επιτρέπει στους φίλους και τους οπαδούς να βιώσουν τη μουσική σας με έναν εντελώς νέο τρόπο. Η ενσωματωμένη οθόνη αφής καθιστά τον έλεγχο της μηχανής, το καδράρισμα των πλάνων και την αναπαραγωγή βίντεο πιο εύκολη από ποτέ. Και με το λογισμικό GoPro, θα έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε επαγγελματικά βίντεο για να προωθήσει στο Facebook, Twitter, YouTube και άλλα.

 


 

HERO4 Silver Music Feature 1 captureΚαταγράψτε την παράστασή σας.


Τώρα οι μουσικοί όλων των επιπέδων, από ανερχόμενα αστέρια ως σούπερ σταρ-μπορούν να καταγράψουν επαγγελματικής ποιότητας βίντεο και φωτογραφίες από τις εμφανίσεις τους.

 

 

 


 

Βάσεις φτιαγμένες για μουσική.

Οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται σας επιτρέπουν να συνδέσετε τη φωτογραφική μηχανή σε όργανα, πικάπ, βάσεις μικροφώνου και εξοπλισμό σκηνής για να συλλάβετε μοναδικό, συναρπαστικό υλικό που γοητεύει το κοινό και τους επιτρέπει να βιώσουν τη μουσική σας όπως ποτέ πριν.

large Music mounts 1 frameThe Frame

Με ένα κομψό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό, το πλαίσιο επιτρέπει συμπαγή, χαμηλού προφίλ τοποθέτηση που είναι τέλεια για μουσικά όργανα.

 

 

 

large Music mounts 2 RIMlarge numberSteps 1 Αποσπώμενες Βάσεις Οργάνων

Τοποθετήστε την κάμερά σας στην κιθάρα σας, τα τύμπανα, το πικάπ, τα πλήκτρα ή οποιοδήποτε άλλο μέσο με αυτές τις εύκολα αφαιρούμενες, μη βλαβερές αυτοκόλλητες βάσεις.

 

 

 

large Music mounts 3 MicStandlarge numberSteps 2 Ανάρτηση Βάσης Μικροφώνου

Τοποθετήστε την κάμερα στη βάση μικροφώνου σας. Συμβατό με την πρότυπη βάση μικροφώνου των ΗΠΑ 5/8 "-27. Περιλαμβάνει έναν προσαρμογέα για την ευρωπαϊκή βάση μικρόφωνου 3/8 "-16.

 

Music illustration

 


 

HERO4 Silver Music Feature 2 display

Ενσωματωμένη οθόνη αφής.

Η HERO4 Silver είναι η πρώτη GoPro που διαθέτει μια ενσωματωμένη οθόνη αφής. Χρησιμοποιήστε τη για να δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο και για να καδράρετε τέλεια τα πλάνα σας. Μπορείτε να αναπαράγετε το περιεχόμενο και να ξαναζήσετε τη στιγμή αμέσως. Μπορείτε να προηγηθείτε εύκολα στα μενού της κάμερας και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις, απλά πατήστε και σύρετε το δάχτυλό σας στην οθόνη.

 

 


 


HERO4 Silver Music Feature 3 videoΕπαγγελματικής ποιότητας βίντεο.

Με έναν ενισχυμένο αισθητήρα, η HERO4 Silver μπορεί να υπερηφανεύεται για ακόμα καλύτερη ποιότητα εικόνας από οποιοδήποτε από τις best-seller κάμερες GoPro πριν από αυτήν. Καταγράψτε εντυπωσιακό βίντεο 1080p60 που είναι πιο ευκρινές και πιο ζωντανό από ποτέ. Το υψηλής ανάλυσης, υψηλή ταχύτητας καρέ 720p120 και 960p100 βίντεο προσφέρει εξαιρετικά ομαλή αναπαραγωγή σε αργή κίνηση όλων των highlights σας. Το 4K και 2.7K βίντεο προσφέρει εξαιρετική σύλληψη υψηλής ανάλυσης, κινηματογραφικής ποιότητας.

 

 

 


 

 

HERO4 Silver Music Feature 4 photo

Πανίσχυρη Λήψη φωτογραφιών

Η HERO4 Silver λαμβάνει υπέροχες φωτογραφίες 12MP για το σύνολο των αναγκών της παραγωγής σας, από τη δημιουργία εξώφυλλων άλμπουμ μέχρι την τεκμηρίωση της περιοδείας σας. Επιλέξτε από μια ποικιλία τρόπων για να τραβήξετε το τέλειο πλάνο. Η λειτουργία Burst mode τραβάει μέχρι και 30 φωτογραφίες σε ένα δευτερόλεπτο, ιδανικό για σόλο στα ντραμ και άλλες ακολουθίες γρήγορης δράσης. Το Time Lapse καταγράφει αυτόματα τις φωτογραφίες σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα από 0,5 έως 60 δευτερόλεπτα. Είναι ιδανική για πλάνα τραβηγμένα από κάμερα τοποθετημένη σε μουσικά όργανα και το κουμπί του κλείστρου είναι μακριά ή τη λήψη μιας σειράς φωτογραφιών, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας.

 

 

 

 

 


 

 

HERO4 Silver Music Feature 5 nightlapse

Νέες ρυθμίσεις νυχτερινής λήψης

Καταγράψτε σούπερ σκηνές με χαμηλό φωτισμό με έναν εντελώς νέο τρόπο. Οι νέες ρυθμίσεις Night Photo και Time Lapse μας προσφέρουν προσαρμόσιμες ρυθμίσεις έκθεσης έως 30 δευτερόλεπτα και τη μία φωτογραφία και τις φωτογραφίες σε Time Lapse. Είτε τραβάτε το πλήθος σε ένα σκοτεινό χώρο ή μια λεπτομέρεια στη σκηνή πριν πέσουν τα φώτα επάνω του, πάρτε την ευελιξία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ισχυρές εικόνες σε οποιαδήποτε σενάριο με εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό.

 

 

 


 

 

HERO4 Silver Music Feature 6 wifi bluetooth

Ελέγξτε, δείτε και μοιραστείτε με το ενσωματωμένο Wi-Fi + Bluetooth

Η HERO4 Silver διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε με την εφαρμογή GoPro App, το τηλεχειριστήριο Smart Remote2  κα.  Το GoPro App μετατρέπει το τηλέφωνο ή το tablet σας σε ένα ζωντανό χειριστήριο βίντεο για τη μηχανή σας, προσφέροντας πλήρη έλεγχο όλων των λειτουργιών και των ρυθμίσεων, εύκολη προεπισκόπηση λήψης και αναπαραγωγής, καθώς και την ανταλλαγή μέσω sms, email, Facebook κα. Το Smart Remote σας επιτρέπει να ελέγχετε πολλαπλές κάμερες GoPro από απόσταση έως 180m.

 

 

 


 

 

HERO4 Silver Music Feature 7 audio

Εντυπωσιακή απόδοση ήχου.

Με ένα ισχυρό νέο σύστημα ήχου, η HERO4 Silver καταγράφει καθαρό, ήχο υψηλής πιστότητας. Το τεχνολογίας αιχμής μικρόφωνό του προσφέρει σχεδόν 2 φορές το δυναμικό εύρος, ενώ ένας αλγόριθμος ήχου best-in-class εξασφαλίζει τις εγγραφές σας να ακούγονται πιο ομαλά και πιο φυσικά από ποτέ.2 Για πρόσθετη απόδοση, η κάμερα είναι συμβατή με μια ποικιλία από εξωτερικά μικρόφωνα χρησιμοποιώντας το προαιρετικό 3,5 χιλιοστών Προσαρμογέα μικριφώνου.1

 

 


 

HERO4 Silver Music Feature 8 design 1Μικρός, ελαφρύς σχεδιασμός.

Με βάρος μόλις 82,2 γρ (2,9 ουγκιά), η μικρή HERO4 Silver φωτογραφική μηχανή σας εξασφαλίζει ότι η απόδοσή σας, και όχι η παρουσία της, είναι αυτή που κρατά την προσοχή του ακροατηρίου σας. Το μικρό της μέγεθος την καθιστά ιδανική για τοποθέτηση σε όργανα και την χαμηλού προφίλ λήψης στη σκηνή.

 

 

 

 

 


 

HERO4 Silver Music Feature 9 wideangleΥπερ-ευρυγώνιος φακός.

Τοποθετήστε όλη την μπάντα μέσα στο πλάνο χάρη στον εξαιρετικά ευρείας γωνίας γυάλινο φακό. Είναι εξαιρετικό για την καταγραφή μεγάλων ομάδων σε μικρούς χώρους, όπως την πρόβα σε ένα στενό δωμάτιο ή πολυσύχναστα club- και προσφέρει ένα επεκτατικό οπτικό πεδίο λήψης για δυναμικά, και συναρπαστικά πλάνα.

 

 

 

 

 


 

HERO4 Silver Music Feature 10 hilightΕπισημάνετε με το HiLight Tag τις καλύτερες στιγμές σας.

To HiLight Tag, ένα νέο χαρακτηριστικό της HERO4, σας δίνει τη δυνατότητα να μαρκάρετε τις σημαντικές στιγμές κατά την εγγραφή ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε γρήγορα τα καλύτερα clips σας αργότερα για άνετη αναπαραγωγή, επεξεργασία και κοινή χρήση χρησιμοποιώντας το GoPro App ή την GoPro Studio. Απλά πατήστε το ειδικό κουμπί στην κάμερα ή το Smart Remote, 2 ή χρησιμοποιήστε το GoPro App για να επισημάνετε τις καλύτερες στιγμές σας.

 

 

 

 


 

HERO4 Silver Music Feature 11 superviewΤα πιο καθηλωτικά βίντεο στον κόσμο.

Η HERO4 Silver διαθέτει Superview ™, μια GoPro αποκλειστική λειτουργία βίντεο που συλλαμβάνει την πιο συναρπαστική προοπτική ευρείας γωνία του κόσμου. Σας επιτρέπει να συλλάβετε περισσότερο τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας κατά την λήψη, με αποτέλεσμα ένα σαγηνευτικό, εξαιρετικά ελκυστικό υλικό της κάθε περιπέτειάς σας.

 

 

 

 

 


 

HERO4 Silver Music Feature 12 lowlightΑυτόματη λειτουργία Low Light.

Είτε είστε σε ένα φεστιβάλ αργά το βράδυ είτε τζαμάρετε στο γκαράζ σας, η αυτόματη λειτουργία Low Light αλλάζει έξυπνα το frame rate με βάση τις συνθήκες φωτισμού για βέλτιστη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Η κάμερα κάνει τη σκέψη για σας, ώστε να μπορείτε να συλλάβετε ευκρινείς, καθαρές σκηνές στους πιο σκοτεινούς χώρους, χωρίς να χρειάζεται να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής σας.

 

 

 

 

 


 

HERO4 Silver Music Feature 13 quickcaptureΔιευκόλυνση QuikCapture

Θα είστε έτοιμοι να συλλάβετε τη στιγμή γρήγορα οποτεδήποτε θελήσετε, με τη νέα λειτουργία QuikCapture. Μετατρέπει την GoPro σας σε μια φωτογραφική μηχανή ενός κουμπιού, η οποία σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε και να ξεκινήσετε την καταγραφή αυτόματα με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Πιέστε μία φορά για την εγγραφή βίντεο, πατήστε και κρατήστε πατημένο για δύο δευτερόλεπτα για να τραβήξετε φωτογραφίες σε Time Lapse. Δεν θα ανησυχήσετε ποτέ ξανά αν θα χάσετε μία επική λήψη.

 

 

 

 


 

HERO4 Silver Music Feature 14 protuneProtune™, τώρα για photo + video

Η λειτουργία Protune ξεκλειδώνει όλες τις δυνατότητες της φωτογραφικής μηχανής, παρέχοντας ελάχιστα συμπιεσμένο, κινηματογραφικού-διαμετρήματος βίντεο βελτιστοποιημένο για επαγγελματικές παραγωγές, και προηγμένους χειροκίνητους ελέγχους για φωτογραφίες και βίντεο. Προσαρμόστε  τη δημιουργικότητά σας με τις ρυθμίσεις στο χρώμα, το Όριο ISO, την ισορροπία λευκού, την Ευκρίνεια και την Έκθεση-και απολαύστε στο μεγαλύτερο βαθμό τον χειροκίνητο έλεγχο που διατίθεται σε μια κάμερα GoPro.

 

 

 

 


 

 

HERO4 Silver Feature 12 cameracontrolΒελτιωμένος Έλεγχος Κάμερας

Η HERO4 Silver διαθέτει ένα νέο ειδικό κουμπί που σας επιτρέπει να έχετε γρήγορη πρόσβαση και να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής. Τα απλοποιημένα μενού κάνουν την πλοήγηση στις ρυθμίσεις πιο εύκολη από ποτέ. 2

 

 

 

 

 


 

HERO4 Silver Music Feature 15 app softwareGoPro App + λογισμικό

Επεκτείνετε την GoPro εμπειρία σας με το δωρεάν GoPro App και GoPro Studio λογισμικό. Το GoPro App σας επιτρέπει να ελέγχετε τη φωτογραφική μηχανή σας από απόσταση, χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο ή το tablet σας, να δείτε και να κοινοποιήσετε το περιεχόμενό σας και να παρακολουθείστε τα "best of" βίντεο από το GoPro Κανάλι. Χρησιμοποιήστε το GoPro Studio για να δημιουργήσετε το δικό σας ελκυστικό GoPro στυλ βίντεο για να το μοιραστείτε με τον κόσμο.

 

 

 

 

 


 

1. Σε σύγκριση με την HERO3+ Black Edition.
2. Πωλείται/νται χωριστά.
3. 3.5mm Mic Adapter απαιτείτε,  πωλείται χωριστά. 

There are yet no reviews for this product.

Ogio

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Prev Next
URBAN 17 Black

URBAN 17 Black

Features:     Dedicated top loading laptop compartment fits most 17” laptops    Check point friendly feature with three zippered accessory pockets    Integrated foam panels keep your electronics and other valuables protected    Padded...

TRIBUNE 17 Gringo Ombre

TRIBUNE 17 Gringo Ombre

Θήκη για laptop με εσωτερική επένδυση που ταιριάζει στα περισσότερα 17 "laptops της αγοράς Padded iPad ™ / tablet / e-reader τσέπης Τσέπη με φερμουάρ με επένδυση fleece κορυφαίας ποιότηταςΜεγάλος...

Wear it. Mount it. Love it.™

GoPro

GoPro Accessories

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Prev Next
Wi-Fi Remote

Wi-Fi Remote

Χειριστείτε την Gopro σας απομακρυσμένα με το Wi-Fi Remote. Σας δίνει πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις της κάμερας, στο άνοιγμα και κλείσιμο της κάμερας, και εκκίνηση ή σταμάτημα της καταγραφής...

Wi-Fi Attachment Keys + Rings

Wi-Fi Attachment Keys + Rings

Οι κρίκοι στήριξης καθιστούν πολύ εύκολη την τοποθέτηση του Wi-Fi τηλεχειριστηρίου στο μπρελόκ των κλειδιών τουαυτοκινήτου σας, σε κορδόνια σας, ιμάντες, φερμουάρ και πολλά άλλα. Λιανική: 12,00 €Κωδ. Προϊόντος: AWFKY-001

Standard Housing

Standard Housing

Η HERO4 Black φωτογραφική σας μηχανή έρχεται με δύο τύπους πορτάκια, Standard πορτάκι και Skeleton πορτάκι. Το Standard πορτάκι κάνει το περίβλημα αδιάβροχο στα 40 μέτρα. Χρησιμοποιήστε αυτό το πορτάκι, όταν...

Skeleton Housing

Skeleton Housing

Το SkeletonΠερίβλημα διαθέτει ανοικτές πλευρές που επιτρέπουν την άμεση πρόσβαση σε θύρες της φωτογραφικής μηχανής για βίντεο ζωντανής τροφοδοσίας και φόρτιση. Ο σχεδιασμός επιτρέπει επίσης βελτιωμένη ψύξη και τη βέλτιστη...

Red Dive Filter (Standard Housing)

Red Dive Filter (Standard Housing)

Το Φίλτρο RedDive ενισχύει τα χρώματα, ενώ καταγράφετε υλικό σε μπλε αλμυρό νερό ή καθαρό φρέσκο νερό σε βάθη από 4.5m έως 21,3. Ιδανικό για ηλιόλουστες, τροπικές θέσεις όπως οι...

Red Dive Filter (Dive Housing)

Red Dive Filter (Dive Housing)

Το Φίλτρο RedDive παρέχει τη διόρθωση του χρώματος κατά την καταγραφή βίντεο σε μπλε αλμυρό νερό ή καθαρό φρέσκο νερό σε βάθη από 4.5m έως 21,3. Ιδανικό για ηλιόλουστες, τροπικές...

Rechargeable Battery (for HERO3/HERO3+)

Rechargeable Battery (for HERO3/HERO3+)

Χρησιμοποιήστε αυτή την επαναφορτιζόμενη μπαταρία 1180mAh ιόντων λιθίου ως εφεδρική ή μπαταρία προς αντικατάσταση για τη φωτογραφική σας μηχανή GoPro.

Protective Lens + Covers

Protective Lens + Covers

Το Προστατευτικό του γυάλινου φακού χωρά πάνω από το φακό της GoPro φωτογραφικής μηχανής σας για να βοηθήσει στην προστασία από τη βρωμιά, τη σκόνη και τις γρατζουνιές, ενώ χρησιμοποιείτε...

Protective Lens

Protective Lens

Το Προστατευτικό του γυάλινου φακού χωρά πάνω από το φακό της GoPro φωτογραφικής μηχανής σας για να βοηθήσει στην προστασία από τη βρωμιά, τη σκόνη και τις γρατζουνιές, ενώ χρησιμοποιείτε...

Magenta Dive Filter (Standard Housing)

Magenta Dive Filter (Standard Housing)

Το Φίλτρο MagentaDiveπαρέχει τη διόρθωση του χρώματος κατά την καταγραφή υλικού σε πράσινο νερό, σε βάθη από 4.5mέως 21,3 m. Ιδανικό για τις λίμνες γλυκού νερού και δεξαμενές, ή αλμυρό...

Lens Replacement Kit (Dual HERO System)

Lens Replacement Kit (Dual HERO System)

Το κιτ περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να αντικαταστήσετε το γυάλινο φακό στο περίβλημα της GoPro φωτογραφικής μηχανή σας. Περιλαμβάνει: Δύο φακούς αντικατάστασης και σφραγίδες, βίδες και ένα κατσαβίδι για...

HERO4 Rechargeable Battery

HERO4 Rechargeable Battery

Χρησιμοποιήστε αυτή την 1160mAh ιόντων λιθίου επαναφορτιζόμενη μπαταρία ως εφεδρική ή μπαταρία αντικατάστασης για την HERO4 Black ή HERO4 Silver φωτογραφική μηχανή σας.

Floaty Backdoor

Floaty Backdoor

Αυτό το εύκολο να εντοπίσεις πορτάκι, επιπλέει και συνδέεται άμεσα με το πορτάκι του περιβλήματος, για να βοηθήσει την GoPro σας να επιπλεύσει. Εξαιρετική για ψαροντούφεκο, surfing, wakeboarding...

Dual Battery Charger (for HERO3/HERO3+)

Dual Battery Charger (for HERO3/HERO3+)

Βολική ταυτόχρονη φόρτιση δύο GoPro μπαταριών λιθίου με το Dual Battery Charger. Με USB συμβατότητα, μπορείτενα φορτίσετε με τους περισσότερους φορτιστές USB, το GoPro Wall ή Auto Charger (αυτοκινήτου) ή...

Dive Housing

Dive Housing

Εξαιρετικά ανθεκτικό και αδιάβροχο έως τα 60m, τοDive Housing είναι σχεδιασμένο για βαθιά κατάδυση και extreme δραστηριότητες. Ο γυάλινος επίπεδος Φακός παρέχει τη μέγιστη ευκρίνεια της εικόνας πάνω και κάτω...

Capture. Create. Share.

GoPro

 

Επικοινωνήστε μαζί μας !

Επίσημος Διανομέας Ελλάδας και Κύπρου

Διεύθυνση: Αργυρουπόλεως, 21 Αργυρούπολη, Αθήνα, 16451, Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 210 9902382
Fax: +30 210 8813733

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 17:00